Cabinete

Ambulatoriul de specialitate a fost infiintat din necesitatea completarii sectorului primar de asistenta medicala, cu consultatii medicale in urmatoarele specialitati: alergologie si imumologie clinica, medicina interna, cardiologie copii si cardiologie adulti, gastroenterologie, kinetoterapie, neurologie, medicina muncii, obstetrica-ginecologie,  ORL, oftalmologie, pediatrie, pneumologie, reumatologie, recuperare medicala . Specialitatile cuprinse sunt din cele cu adresabilitate crescuta dar si specialitati de varf, ce necesita personal medical inalt specializat.

Se asigura consultatii medicale de specialitate pentru toti pacientii care solicita, indiferent de medicul de familie, de locul de domiciliu sau starea de asigurare medicala. Se constata o larga adresabilitate, avand pacienti nu doar din Iasi si judetul Iasi, ci si din judetele limitrofe. Acest lucru se explica prin inalta calificare a echipei medicale care deserveste Centrul medical TRANSMED EXPERT, prin dotarea cu echipament medical performant, prin locatia sa intr-o zona intens tranzitata si oferta profesionala de servicii medicale.

Echipa medicala este formata din medici seniori cu o pozitie academica recunoscuta in lumea medicala internationala, care acorda consultatii medicale si gireaza intreaga activitate medicala si din medici juniori cu experienta medicala si specializari diverse in tara si in strainatate.

NOU! Evaluarea cardiologica a gravidelor prin cabinetul de cardiologie!! Indicatii si contraindicatii ale interventiei cezariene in cazul gravidei cardiopate. Urmarirea cardiologica a gravidelor si fetilor, tratament si monitorizare. Ecocardiografia fetala realizata de un cardiolog!

Consultatiile se fac in baza unei programari prealabile si sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist sau contracost.

  • Telefon programari

    0232 293 293 0232 294 294 Program clinica: Luni – Vineri 07.00 - 20.00
  • Program clinica

    Luni - Vineri 700 - 2000 Sambata 800 - 1300